Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ο Ι. Βαρδακαστάνης στο ΚΕΑΤ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Στο Κέντρο συνομίλησε με μαθητές και καθηγητές ενώ είχε και συνάντηση εργασίας με τη διοικήτρια του Κέντρου Σοφία Χαμονικολάου.

Η κ. Χαμονικολάου ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ σχετικά με το έργο και τα προγράμματα του ΚΕΑΤ που στόχο έχουν την αυτόνομη, ανεξάρτητη και αξιοπρεπή διαβίωση των μαθητών με οπτική αναπηρία, καθώς και την συμπερίληψή τους στην κοινωνία. Επίσης, ευχαρίστησε τον κ. Βαρδακαστάνη για την υποστήριξη της ΕΣΑμεΑ στο έργο του ΚΕΑΤ, ευελπιστώντας παράλληλα σε μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των δύο φορέων.

Ο κ. Βαρδακαστάνης εξέφρασε τη στήριξη της ΕΣΑμεΑ στο ΚΕΑΤ και στις δράσεις του και πρότεινε να πραγματοποιούν και άλλες δράσεις, με τη συνεργασία ΚΕΑΤ και Ινστιτούτου ΕΣΑμεΑ. Ενώ τόνισε και τον στρατηγικό ρόλο που έχουν οι φορείς εκπροσώπησης των τυφλών της χώρας: ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τυφλών και η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.