Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Θρηνούμε τον άδικο χαμό της συναδέλφου Φωτεινής Μπερδέκλη

Η ΕΣΑμεΑ θρηνεί για τον άδικο χαμό της Φωτεινής Μπερδέκλη, εκλεκτής συναδέλφου και επί πολλά έτη εργαζομένης στη Συνομοσπονδία. Το χαμόγελο, η ευγένεια και η καλοσύνη της Φωτεινής θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων όσων τη γνώρισαν, στους φίλους, συναδέλφους, στην ηγεσία της ΕΣΑμεΑ, αλλά και στους χιλιάδες πολίτες με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, που εξυπηρετούσε άοκνα μέσω της υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί» όλα αυτά τα χρόνια. Για την Φωτεινή η προσφορά και η αλληλεγγύη ήταν τρόπος ζωής και αντιμετώπιζε κάθε πρόβλημα που της εμπιστευόταν κάθε άτομο με αναπηρία που καλούσε στην ΕΣΑμεΑ με ζέση και προσωπικό ενδιαφέρον.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου ώρα 17.00 στο Κοιμητήριο Ελληνικού. Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί δωρεές προς τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Η Αγκαλιά».

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους της. Φωτεινή θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.