Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δήλωση του Ιωάννη Βαρδακαστάνη στο GoSports.gr

Δήλωση του Ιωάννη Βαρδακαστάνη στο GoSport.gr με τίτλο :  Στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας «Η Ελπίδα» ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Γιάννης Βαρδακαστάνης

Ολόκληρο το άρθρο : 

Ο Πρόεδρος ΕΣΑμεΑ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Γιάννης Βαρδακαστάνης επισκέφτηκε χθες Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 την Πρέβεζα, ενόψει της περιοδείας του στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου μαζί με την πρόεδρο του κινήματος ΚΙΝΑΛ κυρία Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Βαρδακαστάνης μίλησε χθες και ώρα 5:00 στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας «Η Ελπίδα» (έναντι του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου) για τις διεκδικήσεις του Ελληνικού Αναπηρικού Κινήματος και αντάλλαξε απόψεις με τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια συνόδευσε την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής στη Θεοφάνειο του Δήμου Πρέβεζας στις 18:30, στην ομιλία της που ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των περιοδειών και ομιλιών της ενόψει του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας μεταξύ άλλων βρέθηκε η διοίκηση του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Πρέβεζας «Η Ελπίδα»,  μέλη της,  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Ροπόκης,  ο Υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Κωσταντίνος Κωνής, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας για θέματα Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικές Δομές κ. Αγγέλη- Παπαιωαννίδου Ελευθερία και άλλοι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το link του άρθρου 


Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.