Ιωάννης Βαρδακαστάνης

O πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Γιάννης Βαρδακαστάνης, στον 102fm της ΕΡΤ-3

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό με αίτημα την επαναλειτουργία των ειδικών σχολείων και των δομών ανοιχτής φροντίδας, μετά από αλλεπάλληλα διαβήματα, στα οποία δεν πήρε καμία απάντηση, απευθύνει  η Εθνική Συνομοσπονδια Ατόμων με Αναπηρία.

Μιλώντας στον 102fm της ΕΡΤ3 ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Γιάννης Βαρδακαστάνης ζήτησε άμεσες ενέργειες και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την επιστροφή στην καθημερινότητα και στην κανονικότητα των ατόμων με αναπηρία όλων των ηλικιών και των οικογενειών τους, τονίζοντας ότι ο παρατεταμένος εγκλεισμός οδηγεί σε στιγματισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. «Oταν κάποιοι δεν αποφασίζουν για το όλον, για το σύνολο, τότε υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας», ανέφερε ο κ. Βαρδακαστάνης.

https://webradio.ert.gr/102fm/20me2020-geoskopio-giannis-vardakastanis/?fbclid=IwAR1QFxAXquE0xYqL8v4_SojjZhj0taKaKHwpg_q6nETZNxd1eo8-ZsMtIk4

arrow_back Προηγούμενο άρθρο Δηλώσεις στο site iatropedia
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.