Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Σε λίγο ζωντανά ο Ι. Βαρδακαστάνης για τη νέα ευρωπαϊκή Στρατηγική για την Αναπηρία στην ΕΕ στην Διάσκεψη της πορτογαλικής Προεδρίας

Στη διάσκεψη υψηλού επιπέδου για τη νέα ευρωπαϊκή Στρατηγική για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, που οργανώθηκε από την πορτογαλική Προεδρία, μιλά από λεπτό σε λεπτό ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ως ο εισηγητής από πλευράς ΕΟΚΕ, στην οποία είναι αντιπρόεδρος της Ομάδας 3, «Διαμορφώνοντας την Ατζέντα της ΕΕ για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία 2020-2030» (Shaping the EU agenda for disability rights 2020-2030).

Τη διάσκεψη μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ
https://youtu.be/G7ltgdB4XX0
Εκτός του κ. Βαρδακαστάνη θα μιλήσουν επίσης Επίτροποι της ΕΕ και αξιωματούχοι, ευρωβουλευτές, πρόεδροι και διευθυντές οργανώσεων ατόμων με αναπηρία κλπ. Το αναλυτικό πρόγραμμα επισυνάπτεται.
Αύριο Τρίτη 20 Απριλίου η διάσκεψη συνεχίζεται σε επίπεδο υπουργών της ΕΕ, όπου και πάλι θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο κ. Βαρδακαστάνης. Θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο Τύπου.

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.