Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Συλλυπητήρια για το χαμό του Σπ. Παπαϊωάννου

Η ΕΣΑμεΑ εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Σπύρου Παπαϊωάννου, μέλους του ΔΣ του Σωματείου ΑμεΑ Κορίνθου, εκλεκτό συνάδελφο, φίλο και αγωνιστή. Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Σάββατο 19/03/2022 με αφορμή τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου Σπύρου Παπαϊωάννου.

Ο Σπύρος Παπαϊωάννου υπήρξε αγωνιστής της ζωής ως γιατρός βιοπαθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας μέχρι πρότινος, υποστηρίζοντας με ήθος, σεβασμό και αγάπη τους πολίτες της Κορινθίας και τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες αυτών.

Αποφασίζεται ομόφωνα:

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Καραλής Νίκος, ο Αντιπρόεδρος κος Ποτήρης Ευστάθιος, ο Αν/της Ταμίας, κος Θεοδωρόπουλος Βασίλης και η Αν/τρια Οργ/κη Γραμματέας, κα Αράπογλου Βασιλική να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΣΠΥΡΟ.

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.