Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Απεργία 9 Νοεμβρίου 2022 - Στήριξη ΕΣΑμεΑ

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ως ο τριτοβάθμιος κοινωνικός και συνδικαλιστικός φορέας των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στη χώρα μας, στηρίζει και αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων της πληθυσμιακής ομάδας που εκτίθεται στον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Η ΕΣΑμεΑ, ως γνήσιος εκφραστής της φωνής πλέον του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων και Ελληνίδων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, στηρίζει τη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και άλλοι φορείς για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες των Ατόμων με Αναπηρία, τις οργανώσεις - μέλη αυτών αλλά και όλα τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργία.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προβάλλουν τα πάγια και δίκαια αιτήματα του αναπηρικού κινήματος:

  • Προστασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους από τη φτώχεια, τη λιτότητα, την ανεργία, τις αυξήσεις στα αγαθά, τις υπηρεσίες και την ενέργεια!
  • Αύξηση των αναπηρικών επιδομάτων και συντάξεων εδώ και τώρα!
Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.