Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Θλίψη για τον χαμό του Τάσου Λαγόπουλου

Η ΕΣΑμεΑ με ιδιαίτερη συγκίνηση και θλίψη ανακοινώνει ότι ο Τάσος Λαγόπουλος, ιστορικό στέλεχος του αναπηρικού κινήματος και ιδιαίτερα του χώρου των γονέων παιδιών με αναπηρία, δεν είναι πια μαζί μας- έφυγε χθες από τη ζωή, 31 Μαρτίου.

Ο Τάσος Λαγόπουλος υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του γονεϊκού κινήματος της Β. Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της χώρας, υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια μέλος στο ΓΣ της ΠΟΣΓΚΑμεΑ καθώς και πρόεδρός της, όπως επίσης μέλος του ΓΣ και της ΕΓ της ΕΣΑμεΑ.

Δημοκράτης, αγωνιστής, εξαίρετος οικογενειάρχης, αγαπημένος φίλος.

Με αγάπη και σεβασμό εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ελισάβετ, στην «Βέτα του», στο γιο του Βασίλη και στην κόρη του Μαριάννα.

Θα σε θυμόμαστε πάντα αξέχαστε συναγωνιστή.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Θεοτόκου στην Καλαμαριά (Γαβριηλίδη Βλασίου 113, Καλαμαριά, 55131, Θεσσαλονίκη).

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.