Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ: Κορονοϊός, διερμηνεία ΕΝΓ, ίσα δικαιώματα στην εργασία και στην εκπαίδευση

Το επεισόδιο των "Νέων της ΕΣΑμεΑ", που προβλήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου στο Κανάλι της Βουλής, τώρα και στο κανάλι της ΕΣΑμεΑ στο youtube. Μεταξύ άλλων μιλάνε ο Μανώλης Δερμιτζάκης, γενετιστής, πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας Τεχνολογίας και Καινοτομίας, για ότι θέλουμε να μάθουμε για τον κορονοϊό και τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, καθώς και ο Στάθης Γιώργος, πρόεδρος Διερμηνέων ΕΝΓ, για τις προκλήσεις της νέας εποχής. Παρεμβαίνει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης σχολιάζοντας την επικαιρότητα, ενώ προβάλλεται και βίντεο επιχειρηματία με αναπηρία όρασης. Το επεισόδιο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο

https://youtu.be/22E0PzNqI9k

Προωθούμε την εκπομπή της ΕΣΑμεΑ, δίνουμε βήμα στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, παρεμβαίνουμε στην κοινωνία. Τίποτα για εμάς χωρίς εμάς, καλή θέαση!

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.