Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει : Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review

Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, και κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!

 

24.07.2020

Να δοθούν άμεσα τα αναδρομικά στους συνταξιούχους που έχουν αναπηρία

Να λάβουν έγκαιρα και εφάπαξ τα ποσά των αναδρομικών οι συνταξιούχοι που έχουν αναπηρία, ζητά με επιστολή της από τον πρωθυπουργό η ΕΣΑμεΑ, και να μην ενταχθούν σε καθεστώς χορήγησης δόσεων

24.07.2020

Συνάντηση Ι. Βαρδακαστάνη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Ιωάννη Βαρδακαστάνη και τους Ν. Καραλή, πρόεδρο Περ. Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, στελέχη του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Αρκαδίας και το στέλεχος της ΕΣΑμεΑ Ευαγ. Καλλιμάνη, είχαν συνάντηση την Πέμπτη 23 Ιουλίου με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη. Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορά στα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

23.07.2020

Ε.Σ.Α.μεΑ. - Δήμος Αθηναίων: Πρωτόκολλο συνεργασίας με όχημα τη την προσβασιμότητα και τη συνεχή διαβούλευση

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη 22 Ιουλίου ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στο Δημαρχείο της Αθήνας. Παρόντες από την πλευρά της ΕΣΑμεΑ ήταν επίσης η Εμπειρογνώμων Προσβασιμότητας - συνεργάτης της ΕΣΑμεΑ Μαρίλυ Χριστοφή και το στέλεχος της ΕΣΑμεΑ Δημήτρης Λογαράς.

 

21.07.2020

Ο Ι. Βαρδακαστάνης στη Βουλή για την προσβασιμότητα

Στην αρμόδια υποεπιτροπή της Βουλής για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία παρευρέθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, για τη συνεδρίαση για την υπουργική απόφαση σχετικά με την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια. Μαζί με τον κ. Βαρδακαστάνη ήταν επίσης η Εμπειρογνώμων Προσβασιμότητας - συνεργάτης της ΕΣΑμεΑ Μαρίλυ Χριστοφή και το στέλεχος της ΕΣΑμεΑ Ευαγγελία Καλλιμάνη. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον γ.γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη.

Ανακοίνωση 21.07.2020

Τελευταίο για φέτος επεισόδιο «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ»

Τελευταίο για φέτος, επεισόδιο «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ», όπως προβλήθηκε στο Κανάλι της Βουλής, το Σάββατο 18 Ιουλίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους συντελεστές της εκπομπής, για τη θερμή ανταπόκριση, τα σχόλια και τις επισημάνσεις σας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

https://youtu.be/F-2AhJSotF0

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.