Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει : Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review

Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, και κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!

 

 

9/10/2020

Συμμετοχή Ι. Βαρδακαστάνη στην Ομάδα Εργασίας για τις απαιτήσεις προσβασιμότητας προϊόντων και υπηρεσιών

Στην πρώτη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας για την ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας (EE) 2019/882 σχετικά με τις απαιτήσεις προσβασιμότητας προϊόντων και υπηρεσιών, στην οποία προεδρεύει ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γεώργιος Σταμάτης, συμμετείχε και χαιρέτισε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) Ιωάννης Βαρδακαστάνης

 

9/10/2020

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 10 Οκτώβρη- Διακήρυξη και εκδήλωση

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία (ΠΟΣΟΨΥ) διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 | 18:00 – 20:00 με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2020

 

7/10/2020

Η ΕΣΑμεΑ χαιρετίζει τη Νίκη της Δημοκρατίας!

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία χαιρετίζει τη νίκη της Δημοκρατίας! Η σημερινή ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης, που αναγνώρισε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, είναι δικαίωση για την οικογένεια του Παύλου Φύσσα και για όλα τα θύματα της Χρυσής Αυγής.

 

6/10/2020

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στηρίζει τη συγκέντρωση στις 7 Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο Αθηνών στις 10.00 π.μ., που πραγματοποιείται με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης των νεοναζί της «Χρυσής Αυγής». Η καταδίκη των δολοφόνων είναι επιβεβλημένη, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

 

6/10/2020

Μέριμνα για τους καρδιοπαθείς εκπαιδευτικούς

Η ΕΣΑμεΑ στηρίζει το αίτημα του Παν. Συλλόγου Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες αναφορικά με το τρέχον εργασιακό και υπηρεσιακό καθεστώς των καρδιοπαθών εκπαιδευτικών, των μελών του ΕΕΠ και του ΕΒΠ, μονίμων και αναπληρωτών, όλων των βαθμίδων και κατηγοριών.

 

 

European Disability Forum

REMINDER! 2020 PHOTO COMPETITION "INACCESSIBLE PLACES”

We are looking for photos showing inaccessible places for persons with disabilities (in various areas of life: images of public, private places related to work, leisure, cultural or sportive life, etc.).


EC PASSENGER RIGHTS CONSULTATIONS: NEW DEADLINE AND ACCESSIBLE FORMATS

The European Commission has extended the deadline for the three following consultations to 23 October:

Air passenger rights – people with disabilities/reduced mobility (Regulation 1107/2006)


EDF WELCOMES THE APPOINTMENT BY THE UN OF LEADING DISABILITY RIGHTS EXPERT

Today the Human Rights Council of the United Nations appointed Professor Gerard Quinn as the new UN Special Rapporteur on the Rights of Persons with Disabilities.



International Disability Alliance

IDA congratulates Professor Gerard Quinn on his appointment as the new UN Special Rapporteur on the rights of persons with disabilities

Gerard Quinn is the newly appointed Special Rapporteur on the Rights of Persons with Disabilities

The International Disability Alliance would like to congratulate Professor Gerard Quinn on his appointment as the new UN Special Rapporteur on the rights of persons with disabilities.

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.