Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Μήνυμα Ι. Βαρδακαστάνη

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που με συντροφεύσατε σε αυτό το εκλογικό ταξίδι. Ήταν ένας κοινός προεκλογικός αγώνας όπως οι αγώνες που δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια στο αναπηρικό κίνημα, στην κοινωνία με αρχές, ειλικρίνεια και σεμνότητα.

Όταν ξεκινούσα, σας είχα πει: 

Αποδέχομαι την πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά και συμμετέχω στις Ευρωεκλογές για την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Παράταξης αλλά και για να εκπροσωπήσω τους αδύναμους πολίτες αυτής της χώρας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο νέο Ευρωκοινοβούλιο. Για να αγωνιστώ για την κοινωνική Ευρώπη που επιδιώκουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση των δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, της ισότητας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της συνοχής.

Ο αγώνας μας για την κοινωνική Ευρώπη δεν ξεκίνησε από εδώ και φυσικά δεν τελειώνει εδώ. 

Η δέσμευσή μου είναι ότι συνεχίζουμε! Άλλωστε, ο αγώνας για την κοινωνική Ελλάδα, την Ελλάδα των δικαιωμάτων, της ισότητας και της κοινωνικής συνοχής είναι αέναος.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξή σας, 

Ι. Βαρδακαστάνης

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.