Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- Στον Τύπο
Δημοσίευση στο site sofokleousin.gr

Δημοσίευση στο site sofokleousin.gr με τίτλο :  Επανασύσταση της διακομματικής ομάδας για την Αναπηρία στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ολόκληρο το άρθρο : 

Την επανασύσταση της Διακομματικής Ομάδας για την Αναπηρία στο Ευρωκοινοβούλιο χαιρετίζει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Συγκεκριμένα, το European Disability Forum, το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, στην προεδρία του οποίου είναι ο επικεφαλής της ΕΣΑμεΑ, γνωστοποίησε πως η διακομματική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα άτομα με αναπηρία επανασυστάθηκε επισήμως στις 16 Ιανουαρίου 2020. Η ομάδα εργασίας αριθμεί σήμερα 67 μέλη και 40 υποστηρικτές.

Ποια είναι η Διακομματική Ομάδα για την Αναπηρία

Η Διακομματική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Αναπηρία είναι μια ανεπίσημη ομαδοποίηση βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από όλες τις εθνικότητες και τις περισσότερες πολιτικές ομάδες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την πολιτική για τα άτομα με αναπηρία στο έργο τους τόσο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Το link του άρθρου : 

https://www.sofokleousin.gr/epanasystasi-tis-diakommatikis-amadas-gia-tin-anapiria-sto-eyroko


Επόμενο άρθρο arrow_forward Άρθρο στο site The socialist
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.