Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- EDF
Το European Disability Forum συνεδριάζει στην Ζάκυνθο

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το European Disability Forum, το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, συνεδριάζει στην Ζάκυνθο, την ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου της ΕΣΑμεΑ και του EDF, Ιωάννη Βαρδακαστάνη, σήμερα 30 και αύριο 31 Αυγούστου.

Ο κ. Βαρδακαστάνης έχει δηλώσει ότι διανύει την τελευταία του θητεία στο European Disability Forum, που λήγει το 2021 και δεν σκοπεύει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Στη Γενική Συνέλευση που έγινε πριν από έναν χρόνο στη Μαδρίτη ανακοίνωσα πως δε θα είμαι και πάλι υποψήφιος. Έχω κλείσει 22 χρόνια σε αυτή τη θέση και ήθελα πριν λήξει η δραστηριότητα μου να γίνει μια συνεδρίαση στον τόπο μου . Οι συναγωνιστές από όλη την Ευρώπη θα γνωρίσουν την ομορφιά του τόπου μας, ενώ από τη Ζάκυνθο θα αποφασίσουμε και θα ανακοινώσουμε, την ανασυγκρότηση των αναπηρικών κινημάτων σε όλη την Ε.Ε για να αντιμετωπίσουμε τη νέα δεκαετία, που θα έχει τίτλο ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Μπροστά μας έχουμε νέα προγράμματα, νέο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η νέα εποχή θα έχει ζακυνθινή αφετηρία.

Μετά από μια περίοδο κρίσης και πολιτικών λιτότητας που παραμένει παρά την λήξη των Μνημονίων χρειάζεται να χαράξουμε μια πορεία διαφορετική για να προστατεύσουμε τα μέλη μας. Να προασπιστούμε δικαιώματα και να διεκδικήσουμε νέα.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.