Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Πρόσκληση για την πλήρωση τριών θέσεων εργασίας στο ΙΝ- Ε.Σ.Α.μεΑ.

Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις, ΙΝ-Ε.Σ.Α.μεΑ., προκηρύσσει τρεις θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης για τη στελέχωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ). Ειδικότερα το ΙΝ-Ε.Σ.Α.μεΑ. προτίθεται να προσλάβει:

  • Διευθυντή/ντρια Κατάρτισης,
  • Συντονιστικό/η Εκπαιδευτικό /η Υπεύθυνο/η, και
  • Διοικητικό/ή Υπάλληλο.

Το ΙΝ-Ε.Σ.Α.μεΑ. συνιστά τον επίσημο μελετητικό και ερευνητικό φορέα του αναπηρικού κινήματος της χώρας, με αποστολή την προάσπιση και προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους. Βασικός σκοπός του ΙΝ-Ε.Σ.Α.μεΑ. είναι να συμβάλλει καταλυτικά στην εφαρμογή των απαιτήσεων της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες και στην πραγμάτωση της «δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας», σε όλη τη χώρα.

Τα Στελέχη πρόκειται να εργαστούν στο ΚΔΒΜ του ΙΝ-Ε.Σ.Α.μεΑ. με σκοπό την παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων/προγραμμάτων του ΚΔΒΜ. Θα απασχοληθούν με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι να αναλάβουν υπηρεσία εντός του Νοεμβρίου 2021.

Επισυνάπτονται η Πρόσκληση και η Αίτηση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.