Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Ι. Βαρδακαστάνης από Βρυξέλλες

Στις Ευρωεκλογές του Μαΐου οι Ευρωπαίοι πολίτες να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να επιβάλουν στην ηγεσία της Ένωσης να εκπονήσει και να υλοποιήσει μια νέα στρατηγική για την Ένωση της νέας 10ετίας βάζοντας στο επίκεντρο τον πολίτη, τα δικαιώματά του και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του μέσα από μια νέα πολιτική συνοχής.

Ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, με την ιδιότητα του ως συνεισηγητής στη γνωμοδότηση για το μέλλον της πολιτικής συνοχής 2021-2027 που εκπονεί η ΕΟΚΕ, μίλησε σήμερα στις Βρυξέλλες σε δημόσια ακρόαση.

Ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της πολιτικής συνοχής για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων ανάμεσα στις περιφέρειες της Ένωσης για την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων που βιώνουν οι ευρωπαίοι πολίτες. Εξέφρασε την πλήρη διαφωνία τη δική του και της ΕΟΚΕ για τον ελλειμματικό προϋπολογισμό της Ένωσης για την περίοδο 2021-2027 και δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι για την ίδια περίοδο υπάρχει μείωση του προϋπολογισμού της πολιτικής συνοχής κατά 10% σε σχέση με τον προϋπολογισμό της τρέχουσας περιόδου 2014-2020. 

Συμπλήρωσε ότι η υπόθεση της πολιτικής συνοχής αλλά και γενικότερα της προστασίας του ευρωπαϊκού εγχειρήματος πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε Ευρωπαίου πολίτη και στις εκλογές του Μαΐου οι Ευρωπαίοι πολίτες να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να επιβάλουν στην ηγεσία της Ένωσης να εκπονήσει και να υλοποιήσει μια νέα στρατηγική για την Ένωση της νέας 10ετίας βάζοντας στο επίκεντρο τον πολίτη, τα δικαιώματα του και τη βελτίωση της καθημερινότητας του μέσα από μια νέα πολιτική συνοχής.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.