Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Ι. Βαρδακαστάνης στον Πειραιά: Η Ε.Ε. έχει ανάγκη μιας προοδευτικής αναγέννησης για να συναντηθεί και πάλι με τους ευρωπαίους πολίτες

Ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής με την ιδιότητα του ως πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ., παρουσίασε στις 26/03/2019  στον Πειραιά το βιβλίο «Τα Δικαιώματά σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση» παρουσία εκπροσώπων της Πειραϊκής κοινωνίας, του αναπηρικού κινήματος της περιοχής (Πειραϊκός Σύλλογος Κωφών, Πειραϊκός Σύλλογος Ζαχαροδιαβητικών), υποψήφιων βουλευτών, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων αρχών και φορέων.

Ο Ι. Βαρδακαστάνης τόνισε:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αλλάξει πορεία, τα δικαιώματα του ανθρώπου, το κράτος δικαίου, η βιώσιμη ανάπτυξη, το νέο ευρωπαϊκό κοινωνικό κράτος είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια νέα προοδευτική αναγέννηση και να συναντηθεί και πάλι με τους Ευρωπαίους πολίτες.

Περισσότερες εικόνες
Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.