Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Ο Ι. Βαρδακαστάνης στη Λιβαδειά για την παρουσίαση του βιβλίου: «Τα δικαιώματά σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, με την ιδιότητα του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) θα παρουσιάσει αύριο 7 Μαρτίου στη Λιβαδειά την έκδοση του EDF και της Ε.Σ.Α.μεΑ. για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η έκδοση αυτή παρουσιάζει συνοπτικά τη νομοθεσία, τις πολιτικές και τα προγράμματα που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θεσπίσει από το 1997 μέχρι σήμερα. Η περίοδος αυτή συμπίπτει με την προεδρία του Ι. Βαρδακαστάνη στο EDF.  Η συνεισφορά της Ε.Σ.Α.μεΑ. και του ελληνικού αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση και στη διεκδίκηση αυτών των πολιτικών για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν και είναι καθοριστική.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου «Χρήστος Παλαιολόγος» στη Λιβαδειά (Πηγές Κρύας, τηλ. 22610-29099).

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.